Ved at fortsætte navigeringen accepterer du brugen af cookies til identificering og tilføjelse til dine favoritter. Læs mere

Visuel stærk studentermedhjælper


Tænker du kreativt - også i formidlingen af det svære budskab? Er det din passion at arbejde med grafik og design? Så er det måske dig, vi leder efter.
  

 

Vores faglighed er høj, og vi er en moderne arbejdsplads, hvor digitalisering, Design Thinking, adfærdsdesign og brugerorienterede processer står højt på agendaen.

Vi søger en kreativ og udadvendt studentermedhjælper til afdelingen Servicedesign & UX, der tænker i visuelle koncepter, løsninger og serviceoplevelser.

Dine primære opgaver vil være at:

 

  • Arbejde med vores fortællinger via illustrationer og grafikker bl.a. til nyhedsbreve, banner på hjemmesider eller præsentationer.
  • Bearbejde eksisterende digitale, grafiske elementer.
  • Udvikle og arbejde løbende i skabeloner til breve og kampagner i InDesign. 

 

Det er vigtigt, at du arbejder hjemmevant i Adobe Creative Cloud (især InDesign), PowerPoint og Word.

 

   

Vi forestiller os, at du er under uddannelse

 

Du er måske på bachelordelen eller netop begyndt på din kandidatuddannelse. Du studerer på fx. KEA, DMJX, ITU eller KADK. Det vigtigste for os er din interesse for grafisk design og visuel formidling.

Arbejdstiden vil være 1-2 dage om ugen, fordelt så det passer med dit studie, og vi er selvfølgelig fleksible i eksamensperioder.

 


Som person forestiller vi os, at 

  • Du tager ansvar og er produktiv. Du løber opgaverne i mål og sidder ikke og venter med hænderne i skødet, til opgaverne havner på dit bord.
  • Du brænder for at være i et team. Du siger vi, men trækker din del af læsset. Du skaber en bred kontaktflade og inviterer til feedback. 
  • Du er nysgerrig. Du er opsøgende og spørger gerne én gang for meget.

 

Vi glæder os til at høre fra dig. Gerne hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale. Send eksempler på dit grafiske arbejde/studiearbejde sammen med din ansøgning.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Chef for Servicedesign & UX, Anne Steuch på 61786671.