Ved at fortsætte navigeringen accepterer du brugen af cookies til identificering og tilføjelse til dine favoritter. Læs mere

Erfaren Business Controller til økonomisk design af leverancer


Forca er i hastig udvikling, og vi styrker vores økonomistyring af driftsleverancer. Du skal sikre udviklingen, struktureringen og formidlingen af arbejdet med de økonomiske rammer, modeller og processer, der gør, at vores driftsleverancer eksekveres hensigtsmæssigt og skaber mest mulig værdi.

Din kerneopgave er koordinering samt formidling af de økonomiske konsekvenser af vores aftaler for driftsleverancer, og dine primære samarbejdspartnere er de leveranceansvarlige i Forca og de drifts- og/eller økonomiansvarlige hos vores kunder.


Du skaber grobund for udvikling af modeller og værktøjer, som kan optimere processerne og give relevant indsigt og overblik over de økonomiske drivere og konsekvenser af vores driftsaftaler. Samtidig er du med til at styrke relationen til vores kunder.


Du skal arbejde tæt sammen med vores Contract Coordinator. Sammen dækker I hele området omkring vores kundeaftaler for driftsleverancer.


Rammen for det hele er Forcas rolle som servicepartner for pensionsbranchen. Vi leverer digital og agil pensionsservice til 612.000 brugere og administrerer 600 mia. kr. aktiver på vegne af vores kunder.

 

 

   

Pædagogisk tilgang – økonomisk kerne

Du bliver en del af Business Controlling, hvor vi allerede er fem dygtige kollegaer, der arbejder med den økonomiske styringsmodel for Forca. Kan du sætte kryds ved nedenstående, er du måske vores nye kollega:

 

  • Du er ”derude”. Det er vi nemlig. Vi ved, at de bedste løsninger ikke skabes bag skærmen. Derfor arbejder vi ude blandt kollegaerne. Du er vant til at netværke.
  • Du formidler og handler. Du forklarer komplekse sammenhænge simpelt. Du kan ikke tie stille, hvis du ser en bedre løsning for dig.
  • Du er stærk på struktur. Du arbejder metodisk frem mod deadlines. Sikkerheden i dine leverancer glæder både kunder og kollegaer.
  • Du kommer med en tung værktøjskasse. Du har sikkert arbejdet som Finance Business Partner. Du finder hurtigt ind til kernen af problemet og viser andre vejen. Gennem dialog åbner du den økonomiske forståelse hos dine kunder.
  • Du lykkedes. Du virker ustoppelig. I tidligere jobs har du investeret energi, og du er gang på gang nået i mål.

 

Alt dette bygger ovenpå en lang videregående, økonomisk uddannelse. Du har også arbejdet med design af økonomiprocesser.

 

Opgaver i udvikling

Vi arbejder med, at vores processer skal være så enkle og effektive som muligt. Det bliver også kernen i dit job. Men du kommer ikke kun til at designe processer, du får også stor indflydelse på dit eget jobindhold. Vi ved dog, at din hverdag bliver fyldt med opgaver som:

  • At drive processen for fastlæggelse og controlling af de økonomiske konsekvenser af vores driftsleverancer.
  • At pædagogisk implementere processer for input, indsigt og styring i samarbejde med de leveranceansvarlige.
  • At bygge de nødvendige økonomiske værktøjer.

 

Vi glæder os til at høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte Teamleder i Business Controlling Helle Vernersen på telefon 39 45 73 72 eller mail hve@forca.dk, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om jobbet.