Ved at fortsætte navigeringen accepterer du brugen af cookies til identificering og tilføjelse til dine favoritter. Læs mere

Matematikøkonom/Aktuar med interesse for risikostyring


Har du lyst til at blive en del af et af Danmarks største aktuarmiljøer med højt fagligt vidensniveau – og vil du være med til at bygge vores ambitiøse stokastiske fremregningsmodel? Så er dette job interessant for dig.

 

I forbindelse med Finanstilsynets øgede krav til opgørelse af hensættelser til Solvens II, har vi igangsat et stort udviklingsprojekt. Projektet har både det formål at rykke os op på næste niveau af Solvens II modelleringen, men drejer sig i lige så høj grad om at videreudvikle vores nuværende modeller til forretningsmæssige brug for analyser og forretningsmæssige beslutninger. Vi skal bygge en model, der favner bredt og imødekommer vores kunders behov.

 

Forca søger en ny kollega med erfaring indenfor udvikling af en ALM model til opgørelse af stokastiske hensættelser, og som har kendskab til risikostyring og til at binde aktiv-siden og passiv-siden sammen.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med disse opgaver:

  • Medvirke til udvikling af ny hensættelsesmodel
  • Implementering af ESG
  • Afdække forretningskrav og vores kunders behov, samt agere som forretningsanalytiker og bindeled til ansvarshavende aktuarer og risikostyringsansvarlige hos vores kunder
  • Varetage rolle som rådgiver overfor vores kunder, som er afhængige af netop din ekspertise og viden på området
  • Varetage og sparre om kapitalkravsberegninger, følsomhedsberegninger mm.

 

   

Ligeværdig dialog i en uhøjtidelig afdeling

 

Du bliver en del af afdelingen Aktuarservice & Finansiel risiko med primært aktuarer ansat. Afdelingen etablerer og leverer services til primært aktuar- og risikostyringsområderne hos vores kunder. Vi er rådgivnings- og sparringspartner for kunderne og har et tæt dagligt samarbejde.

 

I Forca samarbejder vi i teams, hvor vi er fælles om at dele opgaver og ansvar, og vi arbejder på tværs af specialområder og faglige baggrunde efter agile metoder. Du bliver del af et aktuarmiljø med ca. 30 aktuarer.

 

Bred profil med gode samarbejdsevner

 

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.act., cand.scient.oecon. eller tilsvarende med mindst 2-3 års erfaring med et bredt udvalg af risikostyringsopgaver fra et livsforsikringsselskab. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring inden for investerings- eller risikostyringsområdet samt erfaring med mindre programmeringsopgaver (SAS, R, MATLAB, VBA el. lign).   

 

Som person præsenterer du dig som;

 

  • Du interagerer med mennesker. Du tænker positivt og skaber en bred kontaktflade. Du møder andre mennesker i øjenhøjde.
  • Du trives i et team. Du siger vi, men trækker din del af læsset. Du har lyst til at samarbejde men trives også med at arbejde selvstændigt
  • Du forstår sammenhængen. Du har øje for end-to-end processer. Du kan ikke lade være med at tænke på funktionaliteter og beregninger.
  • Du er analytisk. Du arbejder systematisk og grundigt. Du trives med at formidle komplekse problemstillinger til andre.
  • Du tager ansvar. Du er nytænkende inden for dit fagområde og det falder dig naturligt at drive beslutninger.

Vi vil gerne høre fra dig, så send os din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Marie Sielemann på mobil 27 26 59 10