Ved at fortsætte navigeringen accepterer du brugen af cookies til identificering og tilføjelse til dine favoritter. Læs mere

Faglig stærk Financial Controller(regnskabsspecialist) med lyst til at udfordre


I økonomifunktionen i Forca ønsker vi at udvikle vores rolle. Vi går fra et traditionelt fokus på tal og historik til også at have fokus på sparring om indhold, muligheder og performance. På den måde vil vi bidrage til at sikre fortsat udvikling af både vores og vores pensionskunders rapportering og forretning.

Vil du i rollen som Financial Controller og Trusted Advisor være del af og drivkraft i vores og vores kunders udvikling - og har du stort kendskab til regnskabsreguleringen for pensionsselskaber, så læs videre.

 

Dine opgaver vil være mangeartede, men du vil blandt andet skulle:

 

  • Skabe rapportering: sammen med kollegaer udarbejder I regnskaber og rapportering for vores kunder. Du skal forholde dig kritisk til data og resultater og samtidig sikre en høj færdiggørelsesgrad og kvalitet i etableringen af regnskaber og rapportering. Tillid, faglighed og samarbejde med vores kunder er afgørende.
  • Agere Trusted Advisor: med afsæt i den enkelte kundes særegne forretningsmodel og performance rådgiver du om fordele og muligheder i forhold til at anvende reguleringen. Du skaber en mere retvisende rapportering.
  • Opbygge systemer og governance: du arbejder hele tiden med best-practice. Dette bliver særligt vigtigt i implementeringen af Forcas nye ERP-system. Dit overblik og din forståelse for pensionsbranchen vil blive efterspurgt.
  • Sætte Økonomi på landkortet: Du sikrer gode relationer og byder ind på tværfaglige problemstillinger i Forca i relation til kunderegnskaber og rapportering. Belønningen er invitationer. Du skal med, når der diskuteres snitflader og E-2-E processer.

 

 

   

Faglig- og datatung afdeling

Du bliver en del af en flad organisation. Stemningen og tonen er uformel. Du vil derfor i dit arbejde være i kontakt med mange forskellige kolleger på tværs af organisationen. Du kommer helt tæt på vores kunders økonomiansvarlige, som du servicerer, sparrer med og ikke mindst udfordrer.


Vi er i forvejen 19 kollegaer i afdelingen Økonomi. Vores fagligheder spænder fra vores Financial Controllere, som leverer regnskaber og rapportering til såvel Forca som vores kunder, over vores daglige økonomi driftsgruppe og vores udbetalingsteam til vores Business Controllere.

 

Handlende og kontaktskabende faglig spydspids

Din baggrund kan være mangeartet, men sandsynligvis akademisk. Du har arbejdet med økonomi indenfor forsikring og pension. Måske som ansat i den finansielle branche eller som revisor i branchen.


Du kendes ved at:

 

  • Du overvinder forandringer: Vi afspejler en turbulent omverden. Du formår – til stadighed – at tilpasse dig og dine metoder til en ny virkelighed. Du hjælper kunderne med at forstå og tilpasse deres rapportering og forretning.
  • Du forbliver rolig: Du arbejder støt mod dine mål. Din tro på egne evner og din metodiske tilgang sikrer, at du træffer beslutninger og når i mål.
  • Du er ikke til at komme uden om: Din stil er afpasset anmassende. Du skal agere Trusted Advisor, så dine sociale kompetencer er helt i top. Du bringer dig selv i spil – og bliver tilvalgt.
  • Du sætter din faglighed i spil: Du har en dyb faglighed som du formår at bringe i spil – både i den daglige drift, i forståelsen for kunderne men også i udviklingsprojekter.

 

Spil med de største

Forca er servicepartner for pensionsvirksomheder inden for medlems- og slutkundeservice, aktuarservice, fondsservice, it-service og økonomi- og regnskabsservice. På vegne af vores kunder servicerer Forca mere end 600.000 danske pensionsopsparere.


Vi er 345 medarbejdere, der optimerer serviceoplevelsen og effektiviserer forretningen. Det betyder ekstra pension til den enkelte pensionsopsparer.

 

Lad os høre fra dig, så send os din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt endelig Økonomichef Jette Pihl Jensen på telefon 39 45 73 61 eller på mail jpj@forca.dk.