Ved at fortsætte navigeringen accepterer du brugen af cookies til identificering og tilføjelse til dine favoritter. Læs mere

Erfaren aktuar til kunderådgivning og udviklingsprojekter


Du bliver en del af et af Danmarks største aktuarmiljøer med højt fagligt vidensniveau. Du vil få en hverdag i et agilt tværorganisatorisk team i en yderst succesfuld virksomhed. Din hverdag foregår i krydsfeltet mellem kunder, forretning og vores agile udviklingsmiljø. Rimer det på, hvad du leder efter – så læs videre.

 

I Forca har vi mange spændende udviklingsopgaver, og vi søger derfor en erfaren aktuar med erfaring fra pensionsbranchen til at deltage i og drive en række spændende udviklingsprojekter.

 

 

   

Du bliver en succes i jobbet når du:

 

Værdsætter samarbejde og inddrager andre

Sammen med dine kollegaer involverer du dig tværfagligt for at understøtte end-to-end processer og en samlet leverance. Du varetager en bred og ansvarsfuld rolle, hvor du er vores kunders sparringspartner og rådgiver om de pensionsprodukter -og løsninger, der passer til deres medlemmers ønsker og behov. Du siger vi, men trækker din del af læsset.

 

Trives med ansvar

Du er nytænkende inden for dit fagområde, og det falder dig naturligt at drive beslutninger. Du afklarer forretningskrav og kundernes behov samt agerer som forretningsanalytiker og bindeled til kunden. Du tager ansvar for den aktuarmæssige kvalitet og bidrager med viden om pension og lovgivning.

 

Skaber de rette løsninger og produkter.

Sammen med dit team sørger du for at skabe fleksible og robuste løsninger. Du trives med at arbejde systematisk og struktureret, og du formår at formidle komplekse problemstillinger.

 

Ligeværdig dialog i en uhøjtidelig afdeling

 

Du bliver en del af afdelingen for Produktudvikling med primært aktuarer ansat. Vi understøtter en samlet medlems- og kundeoplevelse ved at udvikle kundernes forretning og produkter. Vi rådgiver og sparrer på valg af løsninger ved produkt-og videreudvikling af kundernes ordninger samt ved implementering af ny lovgivning mv.

 

Vi forestiller os, at du er uddannet cand.act., cand.scient.oecon., cand.mat. eller tilsvarende kombineret med solid og bred erfaring fra en lignende stilling inden for udvikling af pensionssystemer. Du har solid erfaring med produktudvikling, afdækning af kundebehov og kravspecifikation.

 

I Forca samarbejder vi efter agile metoder i tæt dialog med vores kunder på tværs af specialområder og faglige baggrunde, derfor er det en stor fordel, hvis du har erfaring med dette, og trives med denne organisering.

 

Vi vil gerne høre fra dig, så send os din ansøgning. Har du spørgsmål eller andet til stillingen så kontakt endelig afdelingschef Gitte Grabow på mobil 20 22 04 90.