Ved at fortsætte navigeringen accepterer du brugen af cookies til identificering og tilføjelse til dine favoritter. Læs mere

Engageret Senior Financial Analyst til Middle Office


Forca har på vegne af kunder over 600 mia. kr. aktiver under administration. Til at arbejde med performance, rapportering og portefølje compliance, søger vi en erfaren profil, der kan være med til at sætte retning og drive mindre projekter og opgaver i Fund Operation med SimCorp Dimension som den operationelle platform.

Din kerneopgave bliver sikring af effektive processer og drive forandring. Du skal skabe stabil rapportering, drive forandring til og for vores kunder i forbindelse med udviklingen af Middle Office i Fund Operations.

 

 

   

Udviklingsopgaver i en driftsmæssig kontekst

Du bliver en del Middle Office, der består af to forskellige teams, ”Performance, NAV & Reporting”, sammen med ”Data, Valuation & Risk”. Tilsammen udgør de to teams Middle Office. Sammen med Back Office udgør vi Fund Operations, hvor vi er ca. 25 engagerede kollegaer, der understøtter investeringsafdelingerne hos vores fem pensionskunder. I afdelingen fokuserer vi på klart definerede roller, procesorienterede strukturer og procesejerskab. Derfor er vores kompetencer og vidensdeling også i centrum.

 

Fagligt kommer du med:

 

  • Tung erfaring: Du har minimum 8 års erfaring fra en pensionskasse eller asset manager. Du har gerne arbejdet med SimCorp Dimension. Du fortolker og omsætter komplekse forretningsmæssige ideer til funktionelle løsninger, der er skalerbare og har lav operationel risiko. Du har erfaring med performancemåling, finansiel risikostyring eller lignende. 
  • Mod på at tage fagligt ansvar: Du har drevet en faglig forandring overfor stærke eksperter og ledere.
  • Evne til at formidle komplekse problemstillinger: Du frembringer og formidler de væsentlige pointer til en bredere kreds – også uden for afdelingen.

 

Vi leder efter en kollega, der på det personlige plan:

 

  • Fornyer forretningsprocesser: Vores processer står ikke mejslet i sten. Du finder hele tiden den bedste vej og udfordrer idéer. Skalerbarhed og effektivitet er nøgleord. Du driver projekter fra ide til levering inden for dit faglige område.
  • Lever efter en plan: Det kræver en metodisk tilgang til vores arbejde, da vores kunder disponerer på baggrund af vores output. Det mestrer du.
  • Får succes: Du bider dig fast. Når først du har sat dig noget i hovedet, bliver du ved.
  • Har mod på at skabe forandringer: Forudsætningen er gode sociale relationer både med kolleger og med kunder.
  • Giver plads og siger sin mening: Du har lyst til at høre andre og et behov for at gøre din stemme gældende. Du tror på, at værdien af et team opgøres på dets evne til at bringe alle i spil.

 

Vores fælles udvikling

Vi arbejder stædigt sammen i teamet for at forbedre de fremtidige processer. Det er vores ambition, at de er så enkle og effektive som muligt. Vores kunders porteføljer omfatter et meget bredt udsnit af finansielle instrumenter, og vi har mere end 600 mia. kr. under administration. Det placerer os blandt de største indenfor fondsadministration i pensionsbranchen.


Vi glæder os til at høre fra dig og vil løbende indkalde til samtaler. Du er velkommen til at kontakte Head of Fund Operations, Nicolai Lillesø på telefon 61 22 75 07, hvis du har spørgsmål.