Ved at fortsætte navigeringen accepterer du brugen af cookies til identificering og tilføjelse til dine favoritter. Læs mere

Forsikringstekniker med stærke kompetencer


Har du stor interesse i at arbejde med skattedata, og forsikringsteknik? Har du fokus på, at data står korrekt i vores systemer, og har du kompetencer inden for Skat (PBL) samt SQL-udtræk? Så er du måske vores kommende kollega.

 

En stor del af dine arbejdsopgaver vil bestå i håndtering af data og kontroller i de forsikringstekniske systemer med særligt fokus på at sikre korrekte skatteindberetninger.

 

Du vil endvidere blive en del af vores agile udviklings set up, hvor du i tværsnittet mellem drift og udvikling, via test og review af krav, vil være med til at sikre og påvirke, at vores udvikling af produkter har den rigtige kvalitet.

 

 

   

Ligeværdig dialog i en uhøjtidelig afdeling

 

Du vil blive en del af afdelingen Datamanagement, som er organiseret i området Forretning & Udvikling, hvor vi er omkring 150 medarbejdere. I Datamanagement er vi 16 medarbejdere, der arbejder med serviceleverancer, Data kontrol -og stikprøver end-to-end, forsikringsteknisk support, registeropdateringer, indbetalinger, indberetninger til offentlige myndigheder, beregninger m.m.

Vi arbejder kontinuerligt med validering, kontrol og berigtigelse af data i vores bestand samt test af Forcas udviklingsleverancer, -produkter og lovgivning sammen med vores udviklingsorganisation og pensionskunder.

 

Analytisk stærk med øje for detaljer

 

Du har en pensions- eller forsikringsteknisk baggrund (niveau 5) eller lignende. Du har erfaring i at arbejde med forsikringsteknik, Excel, SQL og skatterelaterede problemstillinger. Du har arbejdet med kontroller af data i forsikringssystemer og har måske erfaring med udvikling og kravstilling eller test.

 

Som person forestiller vi os, at;

  • Du er analytisk stærk og mestrer detaljer. Du fordyber dig gerne i analysen. Med dit blik for detaljerne skaber du overblik over problemstillingerne, og du formår at arbejde struktureret og med den rette kvalitet.
  • Du trives i et team. Du har lyst til samarbejdet men trives også med at arbejde selvstændigt.
  • Du kan holde flere bolde i luften. I en travl hverdag forstår du både at drifte og udvikle.
  • Du forstår kommunikation. Du kan kommunikere årsager til problemstillinger, så resten af organisationen forstår at følge op.

 

Vi tilbyder en ansvarsfuld og udfordrende stilling i en ambitiøs og effektiv service­virksomhed. Vi har en uformel kultur med en ligeværdig dialog på tværs af områder, ancien­nitet og status. Du vil blive udfordret og opleve udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig, gerne hurtigst muligt. Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt gerne afdelingschef Lars Kreutzmann på tlf. 22 53 31 89.