Ved at fortsætte navigeringen accepterer du brugen af cookies til identificering og tilføjelse til dine favoritter. Læs mere

Settlement Officer til Back Office med ambitioner


Som Financial Analyst skal du servicere vores kunders investeringsafdelinger. Det indebærer tæt, daglig kontakt til både kunder, modparter og interne stakeholders i Forca. Målet er, at vores kunder skal opleve vores service som Best-in-Class. Vores kunder er store professionelle investorer med investeringsaktiver på tilsammen mere end 647 mia. kr.

 

 

Dine vigtigste opgaver bliver:

 

 • afvikling af repo-, obligations- og aktiehandler. Du sikrer rettidighed og følger proaktivt op med depotbank, modparter og tradere. 
 • håndtering af fejl i afviklingsflow. Du forstår de instrumenter, der handles, handelsflow og de risici, der opstår ved fejl.
 • registrering af handler. Du deltager i teamets opgaver med henblik på at sikre høj kvalitet i data, kontroller og processer.
 • markedsåbninger. På foranledning af vores kunder sikrer du, dokumentationen er udfyldt og på plads, så gør kunden er i stand til at handle på de relevante markeder.
 • aktiv kravstillelse. Sammen skal vi sikre stordrift. Du bidrager til, at teamet kan forbedre vores processer. Målet er enkelhed og effektivitet.

 

 

   

Bliv en del af vores rejse i Fund Management

Du bliver en del af Settlement i Back Office, som er en underafdeling i Fund Management.


I Fund Management er vi i alt 33 kompetente og ambitiøse medarbejdere med ansvaret for back- og middle office opgaver for vores kunders investerings- og risikostyringsfunktioner. Vores kollegaer udvikler vores SimCorp Dimension-platform, så den til stadighed understøtter vores kunders investeringsmæssige behov, myndighedernes krav og Forcas behov for effektive og skalerbare processer.

 

Vi er i en forandringsproces, som skal:

 1. Effektivisere og konsolidere vores Dimension-platform.
 2. Udvikle et tydeligere roadmap for fondsservices og funktionalitet med tæt involvering af kunderne.
 3. Sikre yderligere sammenhæng på tværs af Fund Management og resten af Forca.

 

Hvem er du?

Du har mindst to års erfaring med afvikling, betalinger og afstemninger af beholdninger fra en finansiel virksomhed. Erfaring med Simcorp Dimension er en fordel.

 

For at få succes i stillingen skal du kendes ved:

 

 • Din sans for kvalitet. Forca laver kerneopgaver for vores kunders forretning, og din indsats bidrager til et nøjagtigt billede af kundernes beholdninger. Du sætter sig ind i de enkelte instrumenter, sikrer korrekt registrering og bliver ved til opgaven er løst. Det kræver, at du har dialog med og opbygger gode relationer til modparter, depotbanker og kundernes front office.
 • Din evne til at spørge ind. Du elsker at grave dig ned i detaljen og forstå komplekse sammenhænge. Men altid med øje for, at fremdriften skal sikres. Hermed forstår du handelsprocesser, specielt indenfor obligationer/aktier/repo’er. Og mindst lige så vigtigt: sammen med dine kollegaer optimerer I disse processer.
 • Din transparens. Du bliver del af et dygtigt og åbent team, som forstår at få italesat faglig uenighed på en konstruktiv måde. Sammen finder I de bedste løsninger. Derfor hører man dig altid, når du ikke er enig i løsninger, og når du har behov for støtte og hjælp.
 • Dit gode humør. Din entusiasme stråler igennem. Det skal være vigtigt, at både du og kollegaer finder glæde i hverdagen. Glæden kommer ved at sparre og løse opgaver. Gå-på-mod er et af dine stærkeste kort.

 

Vi glæder os til at høre fra dig og vil løbende indkalde til samtaler. Du er velkommen til at kontakte Head of Back Office, Kristian Dreyer på kdr@forca.dk, hvis du har spørgsmål.