Ved at fortsætte navigeringen accepterer du brugen af cookies til identificering og tilføjelse til dine favoritter. Læs mere

Nysgerrig og udfordrende Compliance advisor


Forca har, i vores rolle som outsourcing partner for pensionskasser, et behov for at opbygge en compliancefunktion. Vi søger derfor en dygtig Compliance advisor, som kan medvirke til opbygningen og kan drive arbejdet fremadrettet.

Din kerneopgave bliver at skabe et fundament, hvorfra du kan at bistå vores kunders compliance ansvarlige og drive complianceopgaver i Forca.

Yderligere forventer vi, at du deltager i det tværgående arbejde i afdelingen inden for risikostyring og business assurance.

 

   

Hvad vi forventer af dig?

Du har en kandidatgrad, f.eks. inden for jura eller revision. Du har 3-4 års erfaring med complianceområdet. Men vigtigst er dine evner og interesser. Vi ønsker en kollega som:

 

  • Graver - uden at grave sig ned. Du skal forstå forretningen og har en operationel tilgang til opgaven. Du udviser analytiske evner samtidig med, at du får eksekveret.
  • Er relations- og tillidsskabende. Tidligere kolleger beskriver dig som udadvendt, du får hurtigt dannet dig et netværk i organisationen, hvor dine input værdsættes og du fremmer en åben dialog.
  • Har høj troværdighed. Vores kunder ønsker, at vi skal agere som en Trusted Advisor. Den rolle varetager du ved, altid at levere det lovede.
  • Er lidt af en perfektionist. Jobbet kræver, at du arbejder med en høj grad af kvalitet i dine leverancer. Du kendes for din kritiske sans.
  • Tager handling. Compliance funktionen skal bygges op. Derfor leder vi efter en kandidat, som investerer energi og får ting til at ske.

 

Stor kontaktflade og indflydelse

Du skal arbejde i afdelingen Governance og Operationel Risikostyring.

 

Vi arbejder inden for bredde rammer, og da jobbet rummer en stor grad af frihed, vil du i høj grad kunne præge jobbets indhold og opgaver. Vores ansvarsområde i afdelingen spænder fra DPO-opgaver over Risikostyring og Business assurance til Compliance. Du får god mulighed for at udvikle dine evner inden for compliance området.

 

Eksempler på konkrete opgaver kunne være:

 
Opbygning af compliancefunktion. I tæt samspil med din chef og den juridiske afdeling, fører du vores ambitioner på complianceområdet ud i livet.

 
Fastlægge flerårig complianceplan. Du går analytisk til værks og får videreudbygget vores complianceplan på baggrund af indsigt i regulering af de forskellige forretningsområder og risikovurdering af disse.


Interessent håndtering
. Du er på forkant med vores kunders behov. Dermed står du altid klar med den hjælp de behøver.


Rapportering. Du medvirker til systematisk opsamling af data. På denne baggrund udarbejder du rapportering. Rapporteringen foretages til kunder, direktion og bestyrelse.

 

Din succes afhænger af dit mod til at udleve dit mandat og tage et tværgående ansvar.

 

Lad os høre fra dig

Hvis du kan se dig selv i jobbet, så send en ansøgning med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig. Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte afdelingschef Catharina Dreyer på tlf. 39 45 73 95.