Ved at fortsætte navigeringen accepterer du brugen af cookies til identificering og tilføjelse til dine favoritter. Læs mere

Erfaren Product Owner


Ønsker du et job, hvor du sammen med dygtige kollegaer udvikler bedre og billigere pensionsløsninger til Forcas kunder og deres medlemmer? Kan du omsætte strategi og mål til relevante forretningsløsninger? – så er du måske vores nye kollega.

 

Som Product Owner hos Forca har du overblik over den samlede værdikæde, og du omsætter strategi og behov til værdiskabende løsninger i tæt samarbejde med de forretningsansvarlige og Forcas kunder.

 

  • Du sørger for fokus, retning og prioritering
  • Du sikrer, at kunderne får mest mulig forretningsværdi for pengene
  • Du driver opgaver og afklaringer, der sikrer, at de agile teams leverer enkle, brugervenlige og bæredygtige løsninger


Alt dette i et tæt samarbejde med kunder, forretningen, de øvrige Product Ownere og agile teams.

Vi arbejder agilt – og har en ambition om hele tiden at blive bedre. Vi er i gang med et modenhedsløft af Forcas agile setup, hvor vi optimerer måden vi arbejder på. Vores nye PO skal være en del af denne udvikling og have lyst til at bidrage til udviklingen af Forcas Product Owner-team.

 

 

   

Helhedsorienteret Product Owner med stærkt forretningsfokus

 

Du har konkret erfaring med at drive en udvikling, som har fokus på værdiskabelse og understøttelse af forretningsmæssige mål.

 

Dette kendetegner dig;

  • Du er visionær med strategisk forståelse. Du kan omsætte visioner og strategier til konkrete værdiskabende it-løsninger
  • Du er forretningsorienteret. Du er en god sparringspartner i forhold til udvikling og effektivisering af forretningen, og du har fokus på at opfylde mål og realisere gevinster
  • Du sætter kunden og brugeren i centrum. Du har i din adfærd fokus på at skabe mest mulig værdi.
  • Du har stærke analytiske evner og arbejder struktureret. Du evner at forstå og operationalisere komplekse problemstillinger og nedbryde dem i konkrete opgaver og leverancer.
  • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner.  Du formår at tænke helhedsorienteret og skabe overblik, og du trives i et hektisk miljø med tæt samarbejde med mange interessenter.

 

Du arbejder i dag som Product Owner og har flere års erfaring hermed. Du har de relevante agile certificeringer og uddannelse på bachelor/kandidatniveau. Du har en solid forståelse for it-udvikling, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra den finansielle sektor og gerne pension og livsforsikring. Du skal være i stand til hurtigt at sætte dig ind i pensionsområdet.

 

Vi tilbyder

 

Du bliver organisatorisk forankret i Forretning & Udvikling, hvor du bliver en del af et team med 10 engagerede Product Owners. Vi lægger vægt på lyst og evne til videndeling og læring – og så skal det være sjovt at gå på arbejde.

 

Vi er i en rivende udvikling og tilbyder mange spændende opgaver og udviklingsmuligheder.

 

Lad os høre fra dig, så send os din ansøgning eller kontakt Karin Bentsen på telefon 22 16 19 51, hvis du har spørgsmål.