Ved at fortsætte navigeringen accepterer du brugen af cookies til identificering og tilføjelse til dine favoritter. Læs mere
Søgemaskine til stillingsopslag FORCA

Du befinder dig her : 

Resultatorienteret Business Controller med fokus på relationer


Vi ønsker at udvikle vores økonomistyringsfunktion, og har derfor brug for en ihærdig, dygtig Business Controller. Kan du hjælpe os med at tilfredsstille organisationens behov for indsigt i egne data og performance – så skal du læse videre.

Ingen dage bliver ens, men du vil blandt andet skulle agere som

 

  • Agil forretningsorienteret maskinmester. Du understøtter ledelsens beslutninger med rapportering, sparring, indsigter, datadrevne svar og de udfordrende spørgsmål. At agere som forretningspartner bliver en central rolle.
  • Vanens overmand. Du udvikler vores økonomistyringsparadigme – vi vokser og det kræver til stadighed nye indsigter og beslutningsgrundlag. En del af jobbet indeholder økonomisk modellering.
  • Datadrevet stifinder. Du forstår og sikrer data- og transaktionsspor – tillid til data og forståelse for sammenhænge er afgørende.

 

 

   

Faglig- og datatung afdeling

Du bliver en del af en flad organisation. Stemningen og tonen er uformel. Du vil derfor i dit arbejde være i kontakt med mange forskellige kolleger på tværs af organisationen. Du kommer helt tæt på ledelsen, som du servicerer, sparrer med og ikke mindst udfordrer.

 

Vi er i forvejen tre erfarne Business Controllere. Vi er en del af økonomi, som også består af forretningens finansielle controllere, der leverer regnskaber og rapportering til såvel Forca som vores kunder, vores daglige økonomi driftsgruppe og vores udbetalingsteam.

 

 

Handlende og kontaktskabende analytiker

Din baggrund kan være mangeartet, men sandsynligvis akademisk. Du har 3-5 år erfaring med Business Controlling – gerne fra en finansiel virksomhed.

 

For at få succes i rollen, skal du genkendes ved at:

 

  • Du virker ustoppelig. Du jagter altid målet.  Vores opgaveliste stopper aldrig. Den præmis kræver, at du handler med stor beslutsomhed og bliver ved trods vanskeligheder.
  • Du kvantificerer og analyserer. Din evne til at fortolke data og producere løsninger bliver basen for din succes. Du har stor erfaring som oversætter af data.
  • Du er ikke til at komme uden om. Din stil er afpasset anmassende. Du skal agere Trusted Advisor, så dine sociale kompetencer er helt i top. Du bringer dig selv i spil – og bliver tilvalgt.
  • Du overvinder forandringer. Vi afspejler en turbulent omverden. Du formår – til stadighed – at tilpasse dig og dine metoder til en ny virkelighed. Du har erfaring med at hjælpe ledere med at forstå og tilpasse deres forretning.

 

Lad os høre fra dig, så send os din ansøgning. Har du spørgsmål eller andet til stillingen så kontakt endelig Teamleder Helle Vernersen på telefon 39 45 73 72 eller på mail hve@forca.dk.